Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

merhaba sarıyer bile bulunana getir depomuza çift kanat yahut sessiz kanat elimizde proje var ölçülere bakarak eder verebilirsiniz gidip tespitte yapabilirseniz çok aciliyeti vardır vakit kaybetmeden yükselmek verilmesi önemle yalvarış olunur. bana numaradan direk olarak ulaşabilirsiniz

Yangın baplarının üretim amacı insan esenlığını yangın ve duman kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Huzur skorsı: Binaların mevki skorsı bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı strüktürlarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı yan almalıdır. Mürtefi katlı strüktürlarda katlar arasındaki intikallerde bile kapılar bulunabilir.

Yangın kapıları temelı bel kemiği dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap üzere.

Biricik hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar kılgısal kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçme olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede degajeleyerek esrar sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında tütün zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

     Yangın Bapsı insanların, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı elbette bakım gestaltlmalıdır? Yangın bapları düzgün bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak yürekin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul çallıkıştığının muayene edilmesini muhtevaerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu gibi olabilir.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da taraf tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Gestaltlarda kullanılan her kapının aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket baplarının alev ahiz süresiyse 60 dakikadır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleabat Yangın Kapısı Fiyatları bu tür bapların en heybetli yararı kötü sızdırmaması ve belli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik Yangın kapısı istanbul uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page